Skip to main content

Perdele si draperii imprimate

Tu alegi desenul, noi facem perdelele! Transforma desenul favorit al copilului tau in perdeaua sau draperia dorita. Clientii pot alege imagini din baza noastra de date sau trimite imaginile preferate, transformand astfel fiecare produs intr-un decor unic. Si pentru ca ne dorim ca atmosfera de poveste sa-l insoseasca pe copilul tau la gradinita sau scoala, realizam decoruri speciale tematice: serbarea anotimpurilor, educatie rutiera, laboratoare specifice (stiinte, muzica, it).

Materialul folosit pentru perdele este 100% poliester ,transparent, iar pentru draperii se foloseste un material semitransparent,  imprimat digital. Se spala automat la temperatura de 30 grade, fara inalbitori, si coloristica ramane aceeasi. Printul este realizat pe o singura parte.Textilele folosite au certificate de conformitate eliberate de producatori.

model draperii imprimate

Pentru draperii avem modele standard asortate coloristic cu cel de  perdea, sau imprimeuri la alegere.O imagine face cat 1000 de cuvinte, astfel eroii preferati vegheaza linistea, pentru a asigura copilui tau un somn odihnitor!

Detalii tehnice

Pentru perdelele si draperiile imprimate se calculeaza factorul de multiplicare in functie de sina existenta:

  • sina pvc
  • galerie lemn
  • galerie metalica.

Este important de stiut ca tipul clasic de calcul, dublu fata de latimea sinei, nu se aplica in cazul imprimeurilor pentru ca incarca prea mult si riscam sa nu se inteleaga modelul ales.

TIPURI DE PRINDERE

Sina pvc culoare alba: 1 canal sina sau 2 canale

Finisaje standard: rejansa de prindere de bumbac, fir de plumb si tiv lateral

rejansa de prindere

Rejansa de prindere

fir de plumb

Fir de plumb

bride de material

Bride din material

Galerie lemn sau metalica

Finisaje standard: rejansa de prindere de bumbac sau bride din material, fir de plumb si tiv lateral.